το ιστολόγιο της Στάμου Ευαγγελίας, φιλολόγου, επιμορφώτριας ΤΠΕ
Photo Album: Άγγελου Καλογερίδη

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Οι μεγάλοι στρατηλάτες στην Καθημερινή της Κυριακής


Συντροφιά με τους «Μεγάλους Στρατηλάτες» και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα περνούν οι Κυριακές του χειμώνα. Έξι μοναδικά DVD, διάρκειας μιας ώρας το καθένα, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της δράσης τους. Ισχυρές προσωπικότητες που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο πάνθεον των ηρώων, πάντα έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους γι' αυτά που πίστευαν - πότε για το χρυσάφι και πότε για το Θεό, άλλοτε για τη δύναμη και τη δόξα κι άλλοτε για κάποιο άπιαστο ιδανικό. Από τον ρωμαλέο Σπάρτακο έως τη θρασύτατη στρατιωτική ιδιοφυία του Ναπολέοντα, οι «Μεγάλοι Στρατηλάτες», με τη βοήθεια της ιστορικής ακρίβειας, των θεαματικών γραφικών εφέ και της μοναδικής σκηνοθεσίας, αναβιώνουν στις οθόνες σας ιστορικές εποχές και σας καθηλώνουν με το πλούσιο θέαμα και την άφθονη δράση! Περισσότερα...
Δείτε το trailer εδώ.

Αυτή την Κυριακή: Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος.

2 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ωωωωωπ! Ετοιμαζόμαστε για μπαράζ μαχών, δηλαδή, ε; Μια στιγμή να φορέσω την πανοπλία μου και καταφτάνω! :-)

Ε. Στάμου είπε...

Η ανάρτηση αυτή είναι αφιερωμένη στον Παναγιώτη που πηγαίνει στην έκτη. Του αρέσουν πολύ οι στρατηλάτες και χθες είδε τόσες φορές το trailer που κόντεψε να ξεχάσει την ταυτότητά του.
Σήμερα ο Παναγιώτης ανυπομονούσε να bloggάρει.
Ιδού λοιπόν, ολόκληρο σχόλιο, κατάδικό του.

"Η γνώμη μου για τα DVD της σειράς "Μεγάλοι στρατηλάτες" είναι ότι περιλαμβάνουν πολλά και ενδιαφέροντα ιστορικά γεγονότα. Επίσης περιλαμβάνουν πολλές-πολλές σκηνές δράσης και τις ιστορίες του ρωμαλέου Σπάρτακου, που πολέμησε για την ελευθερία του, του Αττίλα του κατακτητή, που πολέμησε για την κυριαρχία του τότε γνωστού κόσμου, για τον Ριχάρδο το Λεοντόκαρδο, που ήθελε να λεηλατήσει τους Αγίους Τόπους, τον Ναπολέοντα το Βοναπάρτη, που έσωσε την επανάσταση και οδήγησε τις στρατιές του σε νικηφόρους πολέμους. Ο Σογκούν ο μεγάλος στρατηγός των Σαμουράι και ο ισπανός τυχοδιώκτης Ερνάν Κορτές που αντιμετώπισε τον αυτοκράτορα των Αζτέκων.
Με αυτά τα DVD μπορείτε να κάνετε ένα μάθημα ιστορίας στο σπίτι σας αλλά σας προειδοποιώ, ορισμένες σκηνές είναι ακατάλληλες για μικρά παιδιά".

Οι γενναίοι με τους γενναίους. Εγώ πάντως δεν τις μπορώ τις αιματοχυσίες.