το ιστολόγιο της Στάμου Ευαγγελίας, φιλολόγου, επιμορφώτριας ΤΠΕ
Photo Album: Άγγελου Καλογερίδη

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Το αμάρτημα της μητρός μου του Γ. Βιζυηνού: Μαγικός και θρησκευτικός λόγος

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ, τεύχος 93, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005

5 σχόλια:

Πολίνα Μοίρα είπε...

Και πόσο όμορφα συμπορεύεται ο μαγικός λόγος με αυτόν του ορθολογισμού!
Ευχαριστούμε Εύα!

Να σε ρωτήσω και κάτι τεχνικό:
Τι συμβαίνει και "διαμαρτύρονται" οι αναγνώστες οτι δεν μπορούν να γράψουν σχόλια στο blog μου; Δεν τους αναγνωρίζει το προφίλ τους στο google. Δεν έχω πειράξει τίποτε στις ρυθμίσεις σχολίων και εως τώρα είχα τσεκαρισμένη στην αποδοχή σχολίων το: απο οποιονδήποτε .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Φιλιά

Ε. Στάμου είπε...

Πολίνα, στις ρυθμίσεις των σχολίων και στο "Ποιος Μπορεί Να Σχολιάσει" εγώ έχω επιλέξει "Χρήστες με Google λογαριασμούς". Το "Οποιοσδήποτε" περιλαμβάνει και ανώνυμους χρήστες οπότε δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Μήπως έχεις επιλέξει εποπτεία των σχολίων και χρειάζονται έγκριση;

Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείς να βρεις βοήθεια.
http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?answer=175250&hl=el

Πολίνα Μοίρα είπε...

Ευχαριστώ Εύα!!

Καλή βδομάδα

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Λίτσα, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Έχε υπόψη σου ότι οι μαθητές μου δουλεύουν συστηματικά και με το ιστολόγιό σου. ( Το ένα "ευχαριστούμε" προκύπτει πως ήταν δικό τους:-) )

Όσο για το πρόβλημα της Πολίνας, είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα..Μου συμβαίνει σε κάποια ιστολόγια, χωρίς να ξέρω γιατί. Αναγκάζομαι να γράφω με την επιλογή "ανώνυμος", υπογράφοντας με το όνομά μου στο χώρο των σχολίων. ( Η περιγραφή μου δε βοηθάει, ε;...)

Χαιρετισμούς.

Ε. Στάμου είπε...

Η περιγραφή σου βοηθάει Διονύση. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω την Πολίνα γιατί δεν ξέρω τι φταίει. Τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω με τα ιστολόγια που επισκέπτομαι και σχολιάζω.

Καλή βδομάδα Πολίνα.

Διονύση, ευχαριστώ, ευχαριστώ (εσένα και τους μαθητές σου). Δίνετε τόσα πολλά που είναι χαρά μας να προσφέρουμε κι εμείς κάτι.
Φιλιά