το ιστολόγιο της Στάμου Ευαγγελίας, φιλολόγου, επιμορφώτριας ΤΠΕ
Photo Album: Άγγελου Καλογερίδη

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

i-create@escape

Η εκπαιδευτική ραδιοτηλεόραση παρουσίασε τη δράση "100 χρόνια μετά" στην εκπομπή Escape στην κρατική τηλεόραση ΕΤ1, την Τρίτη 26/07/2011.
H Μπέττυ Τσακαρέστου, διευθύντρια της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης και επίκουρη καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Σοφία Παπαδημητρίου,  υπεύθυνη ψηφιακών και κοινωνικών μέσων στην εκπαιδευτική ραδιοτηλεόραση και καθηγήτρια πληροφορικής, μίλησαν για τον πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό «Παπαδιαμάτης-Ελύτης-Γκάτσος-Τσίρκας: 100 χρόνια μετά».



Στην εκπομπή παραβρέθηκαν και παρουσίασαν την εμπειρία τους από τη  δική τους συμμετοχή στο διαγωνισμό   η κ. Σοφία Κανταράκη, φιλόλογος  του 3ου Γυμνασίου Βόλου και οι μαθήτριες Μαρία και Αρετή Κατσαγεωργίου. Το σχολείο τους διακρίθηκε στην κατηγορία blog  για το εξαιρετικό  ιστολόγιο που δημιούργησαν για τον Παπαδιαμάντη  Σοφία εν τάξει. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις τρεις για τη δουλειά τους και την άψογη παρουσία τους στην εκπομπή!


2 σχόλια:

annboukou είπε...

Κρίμα που δεν μπορείτε κι εσείς να παρουσιάσετε τη δουλειά σας και τηλεοπτικά, αυτές είναι οι δυσκολίες της επαρχίας.

Ε. Στάμου είπε...

Γεια σου Άννα. Θα μπορούσαμε να την παρουσιάσουμε αν μας είχαν προσκαλέσει. Υπήρχε η δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω skype, αλλά oυδείς μας ενόχλησε.
Φιλιά.