το ιστολόγιο της Στάμου Ευαγγελίας, φιλολόγου, επιμορφώτριας ΤΠΕ
Photo Album: Άγγελου Καλογερίδη

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

100 χρόνια μετά!!! Ο επίλογος

6 σχόλια:

Περισπωμένη είπε...

Πάντως και εμείς καμαρώνουμε για τη δασκάλα μας!!!

Βάσω Ραμπαούνη είπε...

Προχθές στη συζήτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που έγινε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ( κανάλι της Βουλής) ειπώθηκε ότι πολλές καινοτόμες πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών ακόμα και βραβεύσεις τους από την Υπουργό δε γίνονται ευρέως γνωστές.Η υφυπουργός μάλιστα αναφέρθηκε στη βράβευση για τον Παπαδιαμάντη ( χωρίς ονόματα).

Εμείς όμως είμαστε από τους τυχερούς γιατί γνωρίζουμε τέτοιους εκπαιδευτικούς! Και πάλι μπράβο,Λίτσα!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Πόσο συγκινητικό να βλέπεις την επιβράβευση μιας πορείας, μιας προσπάθειας, ενός ταξιδιού. Βλέπω τις φωτογραφίες σας και χαίρομαι σα να ήμουν κι εγώ μαζί σας.

να είστε πάντα καλά, δημιουργικοί, ευφάνταστοι, ξεκούραστοι και ακούραστοι:-)

Ε. Στάμου είπε...

Σ` ευχαριστώ Ελένη μου για όλα. Και για το τηλεφώνημα.

Ε. Στάμου είπε...

Βάσω, τι κάνεις;
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε σένα για τα λόγια σου. Όσο για τους τυχερούς εγώ βλέπω ότι στην πόλη μας είμαστε τυχερές όλες εμείς που γνωριζόμαστε και φτιάξαμε ένα δίκτυο επικοινωνίας για να ανταλλάσσουμε τη δουλειά μας και τις ιδέες μας. Και το ξέρουμε καλά ότι όλα αυτά προκύπτουν με πολλή δουλειά και πάμπολες υπερβάσεις καθημερινά. Και η βράβευση μετά είναι μια ικανοποίηση.
Είναι γεγονός ότι δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα σ` αυτή τη δράση και στο Υπουργείο η Υπουργός αναφέρθηκε ονομαστικά σε όλους τους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν μαζί με τους μαθητές τους.
Αλλά κι από δω, από την Περιφέρεια μας τίμησαν με δημοσίευμά τους στον τοπικό τύπο και την Παρασκευή θα έρθει και η κ. Νόκα στο σχολείο να μας βραβεύσει κι εκείνη.
Και πάλι ευχαριστώ Βάσω.

Ε. Στάμου είπε...

Καλέ κύριε Διονύση μας,
εσύ μη σου πω ότι χαίρεσαι πιο πολύ κι από μας. Και πάλι σ` ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη δικτυοφιλία μας.
Σου χρωστάμε κέρασμα ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.