το ιστολόγιο της Στάμου Ευαγγελίας, φιλολόγου, επιμορφώτριας ΤΠΕ
Photo Album: Άγγελου Καλογερίδη

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Προγράμματα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Α΄ Επιπέδου

Όπως ανακοινώθηκε στο δικτυακό τόπο της Πύλης Ενημέρωσης και Συνεργασίας Β΄ Επιπέδου, πρόκειται να υλοποιηθούν προγράμματα πιστοποίησης των εκπαιδευτικών στις βασικές δεξιότητες (Α΄ επιπέδου), ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β΄ επιπέδου, για την οποία η εν λόγω πιστοποίηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Στα προγράμματα πιστοποίησης που θα υλοποιηθούν στο διάστημα Μαΐου– Ιουλίου 2010 στα Κέντρα Πιστοποίησης (ΚεΠΙΣ), μπορούν να συμμετάσχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλων των ειδικοτήτων.

Στον Οδηγό Ενημέρωσης Εκπαιδευτικών που είναι διαθέσιμος εδώ, περιλαμβάνεται υλικό σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης, τον τρόπο απόκτησης κωδικών για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, οδηγίες χρήσης του υπολογιστικού περιβάλλοντος πιστοποίησης, καθώς και ένα δείγμα τεστ και ερωτήσεων της εξέτασης.

Για πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα, τις αιτήσεις συμμετοχής, τις σχετικές προθεσμίες κλπ., παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην παρούσα Πύλη ενημέρωσης και Συνεργασίας Β΄ Επιπέδου: http://b-epipedo2.cti.gr

1 σχόλιο:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα και όχι για συμμετοχή στο πρόγραμμα( :-) ) εν γνώσει μου ότι χάθηκα τελευταίως. Άφησα μάλιστα και μια πρόσκληση στη μέση..Θα φροντίσω να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά.
Πολλά φιλιά.